28 januari 2022

Een life coach inschakelen? Kijk even op deze site!

Toen ik afstudeerde meende ik dat de wereld aan mijn voeten lag. Ik was namelijk altijd een van de beste studenten van het jaar en ik meende dan ook dat alle bedrijven die ik zou benaderen, graag met mij zouden willen werken. Ik ben daarom al heel snel allerlei brieven gaan schrijven naar allerlei bedrijven, maar wie ik ook benaderde, ik kreeg steeds te horen dat ik niet eens op gesprek hoefde te komen. Op een gegeven moment had ik zoveel afwijzingen ontvangen dat ik niet meer wist waar ik het moest zoeken. Ik ben toen op zoek gegaan naar een life coach. Ik wilde namelijk niet alleen een baan hebben, maar ik wilde ook aan mijzelf gaan werken. Ik was helemaal niet klaar om te gaan werken en ik wilde daarom graag met een life coach bespreken wat ik kon doen om mij optimaal op de arbeidsmarkt voor te bereiden. Ik meende namelijk dat het voor mij een eitje zou zijn om mijn leven na mijn studie op te pakken, maar dat bleek allemaal niet zo te zijn. Ik heb gehoord dat heel veel mensen van mijn leeftijd een dergelijke crisis meemaken en dat veel mensen dan ook een life coach in de arm nemen om te zorgen dat zij aan hun problemen kunnen gaan werken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site groeiatelier.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel goede recensies ontvangen van mensen die hier een traject bij een life coach hebben gevolgd. Het fijne aan deze vorm van coaching is namelijk dat je niet alleen maar even over je carrière gaat praten, maar dat je hier ook echt gaat kijken wat je met je leven kunt gaan doen. Dat sprak mij heel erg aan en ik ben daarom blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen omdat ik gelijk in de gaten had dat ik hier heel nuttige dingen kon vinden. Ik heb toen een mailtje gestuurd met daarin de vraag of ik hier een life coach kon vinden die op korte termijn een keer met mij wilde en kon afspreken. Ik kreeg toen te horen dat er een life coach beschikbaar was die graag mij wilde gaan werken aan mijn doelen.

Deze life coach heeft mij heel goede inzichten gegeven

Ik ben nog altijd blij dat ik de stap gezet heb om met een life coach te gaan werken. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je met deze life coach gaat werken, je heel helder voor ogen krijgt wat je moet en kunt doen om je leven op te pakken. Ik kan u daarom aanraden om ook eens te kijken of een life coach iets voor u kan betekenen. Voor mij heeft het echt heel veel goeds gebracht.

Ik heb mijn leven weer op de rit

Ik heb inmiddels een baan gevonden omdat ik met de life coach ben gaan kijken waar mijn krachten lagen. Ik merk dat ik het heel erg naar mijn zin heb en dat ik me weer gelukkig voel. Kortom:

  • Deze life coach heeft mij heel goed kunnen helpen
  • Ik heb heel goede inzichten opgedaan dankzij deze life coach
  • Ik kan iedereen een traject bij deze mensen aanbevelen

Kijk voor meer info ook nog even op Groeiateleir.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.