28 januari 2022

De beste zakelijke cursussen in 2022

2022 staat voor de deur. Heb jij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan en zou je graag een cursus willen volgen om je skills te verbeteren of om nieuwe vaardigheden aan te leren? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je over enkele van de beste zakelijke cursussen van 2022.

Cursus projectmanagement

Als je veel projectmatig werkt met klanten is de cursus projectmanagement een absolute must. Tijdens de cursus projectmanagement leer je over de verschillende fasen in een project en hoe je deze van begin tot eind tot een succesvol einde weet te brengen. Daarnaast leer je onder andere hoe je risico’s zo veel mogelijk kunt beperken en hoe je effectiever kunt onderhandelen.

Meer weten over de cursus projectmanagement of zelf een cursus in projectmanagement volgen? Op de website van Learnit vind je meer informatie.

Cursus time management

Naast projectmanagement is ook time management tegenwoordig een steeds belangrijkere issue. Heb je het altijd druk en heb je het gevoel dat je overzicht mist? Over weeg dan eens om een cursus time management te volgen. Tijdens deze cursus leer je hoe je weer baas wordt over je werk, zodat je effectiever en efficiënter te werk gaat. Daarnaast leer je wat je kunt doen om een gezonde balans te krijgen tussen werk en privé. Wel zo handig!

Cursus gesprekstechnieken

De laatste cursus die ik in dit artikel aan je wil voorleggen is de cursus gesprekstechnieken. Tijdens de cursus gesprekstechnieken leer je hoe je verschillende gesprekstechnieken op een succesvolle wijze kunt inzetten om jouw gespreksdoelen te bereiken. Tijdens de cursus leer je je strategie en gesprekstechnieken te bepalen om je doelen te behalen. Na het volgen van een cursus gesprekstechnieken zul je merken dat je conversaties prettiger en effectiever verlopen.

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar meer inspiratie en ben je benieuwd welke cursussen er nog meer beschikbaar zijn? Breng dan eens een bezoekje aan www.learnit.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.